VELUX Combinatie gordijn DFD 1100 Donkerblauw / wit

Vorige Artikel 7 van 7
€ 96,00 (inclusief btw)

In de prijs is de 20% korting reeds verwerkt.
Levertijd: ca. 5 - 12 werkdagenVerduisterend en difuus in één product:

Een slim handbediend duo gordijn. U krijgt alle voordelen van een verduisterend rolgordijn en u kunt genieten van een zacht en difuus daglicht dankzij het transparante plissé gordijn (vitrage effect).

De plissé
De plissé is transparant wit. Deze zorgt voor een mooi difuus daglicht en overdag heeft u zelfs privacy.

De perfecte klik
Past op bijna alle VELUX dakramen. Klik hier om makkelijk uw raamtype/raamcode te vinden. Indien de raamcode in bovenstaande lijst ontbreekt dan kan het helaas niet gelevert worden.

Montage Monteer het gordijn in een handomdraai dankzij het VELUX Pick&Click™ systeem.

Bediening Uniek ontwerp met twee onafhankelijke bedieningsgrepen. Traploos te bedienen. Het plissé gordijn kan op iedere plek in het dakraam stil gezet worden. De plissé zit vast aan de onderkant van het rolgordijn.

Kleuren Verkrijgbaar in 24 kleurencombinaties. De aluminium coating op de achterzijde van het rolgordijn zorgt ervoor dat het daglicht niet door het doek kan dringen. Daarnaast draagt het bij aan de isolerende werking van uw dakraam, zodat de warmte in de winter binnen blijft als het gordijn gesloten is.

Wij raden ook aan: Om het binnenklimaat in de zomer aangenaam te houden, dient u aan de buitenzijde van uw dakraam ook een buitenzonwering te monteren.

© 2011 - 2022 VELUX ® Rolgordijn en zonwering shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel